Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 22:44

Το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό στο TAEKWONDO πήρε ο Στέλιος Μεχτερίδης

mexteridispaneuropΤο χρυσό μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του ο Μεχτερίδης Στυλιανός, στην ολυμπιακή κατηγορία των -68 κιλών, ύστερα από πέντε (5) εκπληκτικούς αγώνες. Αφού διεκδίκησε, τελικά κατέκτησε και το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταεκβοντό που θα λάβει χώρα στο Manchester της Αγγλίας στις 4 με 8 Μαΐου 2012.

Ο Μεχτερίδης Στυλιανός με αυτή του την επιτυχία φτάνει στην 10η συμμετοχή του ως μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας μας σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 12 Πανελλήνια μετάλλια και είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου και με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, που μπορεί πλέον να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, γεγονός που θα τον βοηθήσει εν όψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην ίδια διοργάνωση, ο Τζέλλος Κλεάνθης , έδωσε τέσσερις  θεαματικούς αγώνες και τελικά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -63 κιλών.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κ. Αλμασίδης Χρήστος είπε : Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Στέλιο που πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί ως εκπρόσωπος της χώρας μας αλλά και της πόλης μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι ένα παραθυράκι αισιοδοξίας για το παρόν και το μέλλον. Από τα 8 παιδιά του συλλόγου μας που συμμετείχαν, οι 5 είναι φοιτητές, εκτός Κοζάνης, που παράλληλα με τις σπουδές τους έχουν και την ενασχόλησή τους με τον πρωταθλητισμό οπότε αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες. Οι αθλητές και οι οικογένειες όλων των ερασιτεχνών αθλημάτων είναι ήρωες γιατί καθημερινά παλεύουν με μοναδικά κίνητρα το πάθος και την αγάπη τους για το άθλημά τους. Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μου και για το γεγονός ότι είμαστε ο μοναδικός σύλλογος στο taekwondo που έχουμε ενεργούς 10 μεγάλους ηλικιακά αθλητές παρ' όλες τις καθημερινές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο καθένας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 08:53