Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2012 21:00

Πρωτοβουλίες για το γυναικείο βόλεϋ στην Κοζάνη

voleigymnasΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Γ.Σ. Κοζάνης να καλέσει τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή πετοσφαίρισης, πρώην Ομοσπονδιακό Τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Γιάννη Νικολάκη,

καθώς και τον πολύπειρο συνεργάτη του, προπονητή του Εαρινού Θεσσαλονίκης, Γιάννη Πετίδη, για μια πρώτη συνάντηση – γνωριμία με τις αθλήτριες του Συλλόγου και, φυσικά, για μια πρώτη δίωρη προπόνηση, στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης, την Παρασκευή 11.05.2012. Τους δύο προπονητές συνόδευε ο Παντελής Ταρνατόρος, Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., επίσης προσκεκλημένος από τη Διοίκηση.
Μετά, λοιπόν, την εποικοδομητική συζήτηση που έγινε γύρω από το άθλημα της πετοσφαίρισης, ακολούθησε η δίωρη προπόνηση, κατά την οποία οι αθλήτριες δούλεψαν σε συγκεκριμένες ασκήσεις τεχνικής.
Μετά το πέρας της προπόνησης, οι κ. Νικολάκης και Πετίδης συνεχάρησαν τη Διοίκηση για το αξιολόγατο έμψυχο υλικό του Συλλόγου και την άψογη συνεργασία των αθλητριών με τους προπονητές τους, εκφράζοντας, παράλληλα, την πεποίθηση ότι οι μεγάλες επιτυχίες για τον Γ.Σ. Κοζάνης δεν θα αργήσουν να έρθουν.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Μαϊος 2012 21:05