Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 09:10

Kαστοριά: Eπιστημονική συνάντηση «Ογκολογία στο Μεταίχμιο των Εξελίξεων»

Η ανάγκη της συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης στις νεότερες εξελίξεις της Ογκολογίας μας παρακινεί για τη διεξαγωγή της 3ης επιστημονικής συνάντησης «Ογκολογία στο Μεταίχμιο των Εξελίξεων»,

η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 – 10 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο Limneon στην Καστοριά, υπό την οργάνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς.

Η συνάντηση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες με ενδιαφέροντα θέματα αιχμής στην ογκολογία. Οι ενότητες αφορούν τις κυριότερες εξελίξεις στις νέες θεραπείες, την ενσωμάτωση αυτών στη θεραπευτική μας φαρέτρα και τις προοπτικές για το μέλλον. 

Αυτή λοιπόν η επιστημονική συνάντηση αποφασίστηκε και πραγματοποιείται με την κοινή μας πεποίθηση πως ήρθε η στιγμή να λάβει χώρα ανοιχτός και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ συναδέλφων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, αναφορικά με το διαρκώς εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο του καρκίνου.

Η συμμετοχή όλων σας στο συνέδριο αυτό, θα συνδράμει στην επιτυχία της επιστημονικής συνάντησης μας και στην συνέχιση του θεσμού αυτού.

 

 

Με εκτίμηση,

Οι Πρόεδροι

 

 

Βαλούκας Δημήτριος

Μπούτης Αναστάσιος

Παθολόγος – Ογκολόγος

Παθολόγος – Ογκολόγος

Επιμελητής A΄

Επιμελητής Α΄

Γ.Ν.Θ.«ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»

Α΄Παθολογική Ογκολογική Κλινική

 

Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 09:17