Στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης σήμερα οι εκδηλώσεις για το σεμινάριο μουσικής - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 14:00

Στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης σήμερα οι εκδηλώσεις για το σεμινάριο μουσικής

Σήμερα Πέμπτη 23.8.2012 στις 18.00 το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης οι Valerie Pearson (βιολί), Phil Bartai(βιόλα) και ο Παναγιώτης Δημόπουλος (πιάνο), θα παρουσιάσουν δικά τους έργα για βιολί, βιόλα και πιάνο.

Τρία από τα έργα αυτά είναι αφιερωμένα στο Σεμινάριο και γραμμένα το καλοκαίρι του 2012.
Στις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέσα στον ναό του Αγ. Χριστοφόρου (πάρκο Αγ. Δημητρίου Κοζάνης), οργανικά και φωνητικά σύνολα του Σεμιναρίου θα ερμηνεύσουν έργα παλαιάς μουσικής.

Η είσοδος και στις δύο συναυλίες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Παρασκευή 24.8.2012 στις 12.00 το μεσημέρι στο Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου (Βογατσικού 6), θα δοθεί ανοιχτή διάλεξη από τον πιανίστα και συνθέτη Παναγιώτη Δημόπουλο με θέμα «Η μουσική στον 21ο αιώνα».
Την Παρασκευή 24.8.2012 στις 22.00 μέσα στο Εργοστάσιο «Κικής» (περιοχή Κασλάς) οι καθηγητές και σπουδαστές του σεμιναρίου θα παρουσιάσουν έργα πειραματικής και αυτοσχεδιαστικής μουσικής.

Είσοδος ελεύθερη.

Το Σάββατο 25.8.2012 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης στις 20.00 οι σπουδαστές του Σεμιναρίου θα παρουσιάσουν έργα διαφόρων συνθετών.

Είσοδος ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 14:23
Κατηγορία Πολιτισμός
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω