ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Να ακυρώσουμε τον νόμο στην πράξη ! - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 08:41

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Να ακυρώσουμε τον νόμο στην πράξη !

Να ακυρώσουμε τον νόμο στην πράξη !

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΚΗΕ χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις με τη μορφή καταλήψεων των σωματείων στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης.

Δεν θα επιτρέψουμε στους πρόθυμους των Διοικητικών Συμβουλίων στη Διοίκηση της ΔΕΗ αλλά και στην Κυβέρνηση να ολοκληρώσουν το ενεργειακό έγκλημα που συντελείται στην πατρίδα μας.

Το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι δεν θα αποδεχθούν από αυτούς να δημιουργήσουν τετελεσμένα.

Ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, ώστε ο νόμος να μην εφαρμοστεί στην πράξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 08:44
Κατηγορία Ενέργεια
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω