25μελής εμπορική αποστολή από τη Ν. Κορέα στις επιχειρήσεις γούνας Καστοριάς - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 12:08

25μελής εμπορική αποστολή από τη Ν. Κορέα στις επιχειρήσεις γούνας Καστοριάς

Ειδικότερα από την Κυριακή 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, κλιμάκιο από τη Νότια Κορέα, αποτελούμενο από 25 επιχειρηματίες  το οποίο θα συνοδεύεται από εκπρόσωπο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σεούλ, θα επισκεφτεί την Καστοριά και θα συμμετάσχει σε μια σειρά εκδηλώσεων, επιδείξεων  και δειγματισμών στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.  Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο φυσικό χώρο των επιχειρήσεων, εντός του αστικού ιστού των Π.Ε. Καστοριάς και Π.Ε. Κοζάνης.

Το Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ. το προηγούμενο διάστημα ενημέρωσε τους εκθέτες αλλά και τα μέλη του για την άφιξη της συγκεκριμένης αποστολής, η οποία θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στον κλάδο, ανοίγοντας νέους δρόμους για την περαιτέρω ανάδειξη του προϊόντος της γούνας.

Οι επιχειρηματίες από τη Νότια Κορέα επέλεξαν σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων τις οποίες θα επισκεφτούν, καθώς πραγματοποιήσαν έρευνα αγοράς και στα site των μελών του Σ.Γ.Κ. αλλά και των εταιριών  που συμμετέχουν στην Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς και φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα www.furfairkastoria.com

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 12:12
Κατηγορία Καστοριά
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω