Δήμος Κοζάνης: Διακανονισμός ληξιπρόθεσμων οφειλών - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 10:59

Δήμος Κοζάνης: Διακανονισμός ληξιπρόθεσμων οφειλών

Έως τις 8 Οκτωβρίου θα έχουν οι δημότες τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν με διακανονισμό τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τον Δήμο Kοζάνης. Στη ρύθμιση υπάγονται όλες οι οφειλές ή δόσεις οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Εφόσον το σύνολο των βασικών οφειλών δεν υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, και τις 75.000 ευρώ, όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα.
Ο διακανονισμός προβλέπει τουλάχιστον 24 δόσεις και με κατώτατο ποσό κεφαλαίου τα 100 ευρώ

Στο αίτημα για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 24 δόσεων λόγω οικονομικής αδυναμίας , θα πρέπει να υπάρχει επισημείωση στην αίτηση που θα υποβληθεί προς την αρμόδια οικονομική υπηρεσία του δήμου, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πληροφορίες: Ζωγραφιά Ασλανίδου τηλ: 24613 50339

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 11:01
Κατηγορία Κοζάνη
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω