Στη Λήμνο πρόσκοποι από την Κοζάνη - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 14:53

Στη Λήμνο πρόσκοποι από την Κοζάνη

Την ετήσια καλοκαιρινή μεγάλη δράση τους πραγματοποιούν αυτές τις μέρες στη Λήμνο πρόσκοποι, μέλη της Κοινότητας Ανιχνευτών Κοζάνης.

Οι πρόσκοποι από την Κοζάνη θα παραμείνουν στη Λήμνο για 12 μέρες, από την Κυριακή 15 Ιουλίου μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου. Πρώτη τους στάση ήταν η Μύρινα, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Μούδρο και τον Άγιο Ευστράτιο. Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, επισκέφτηκαν ήδη το Δημαρχείο της Λήμνου και συναντήθηκαν με το δήμαρχο του νησιού, Αντώνη Χατζηδιαμαντή.

 

πηγη:www.emprosnet.g

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 14:57
Κατηγορία Κοζάνη
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω