Παρέλασαν ως λόχος έξω απο το νοσοκομείο Κοζάνης τα μέλη της Χρυσής Αυγής - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 08:58

Παρέλασαν ως λόχος έξω απο το νοσοκομείο Κοζάνης τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Ως στρατιωτικός λόχος παρέλασαν στον δρόμο έξω απο το νοσοκομείο Κοζάνης τριάντα περίπου μέλη της Χρυσής Αυγης μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία έγινε κατα τα γνωστά πρότυπα που ακολουθούν όλες οι εθελοντικές πράξεις προσφοράς αίματος, με τους Χρυσαυγίτες να συμμορφώνονται με την διεθνή πρακτική και μετά τον θόρυβο και την τοπική κοινωνική κατακραυγή (αρθρα στο τύπο, ιατρικός σύλλογος ανακοινώσεις φορέων), να αναιρουν το αρχικό τους σύνθημα ''Ελληνες για τους Ελληνες'' και να δέχονται όπως κάθε εθελοντής αιμοδότης οτι το αίμα που προσφέρουν ανήκει στην τράπεζα του νοσοκομείου και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ανθρώπων.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 11:57
Κατηγορία Κοζάνη
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω