Yπο την προϋπόθεση οτι θα βρεθεί λύση στο κτιριακό πρόβλημα παραμένει το παράρτημα του ΕΑΠ στην Κοζάνη. Τι δήλωσε ο πρύτανης Β. Καρδάσης - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 15:16

Yπο την προϋπόθεση οτι θα βρεθεί λύση στο κτιριακό πρόβλημα παραμένει το παράρτημα του ΕΑΠ στην Κοζάνη. Τι δήλωσε ο πρύτανης Β. Καρδάσης

Στην πόλη της Κοζάνης θα παραμείνει τελικά το παράρτημα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, μετά και τη σχετική διαβεβαίωση που έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Δ.Ε.

του Βασιλης Καρδάσης στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη.

Μιλώντας αμέσως μετά τηη συνάντηση στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Καρδάσης τόνισε πως υπάρχει η βούληση για αναβάθμιση του εδώ παραρτήματος, ειδικά ως προς το κτιριακό, σημειώνοντας πως τα προηγούμενα χρόνια είχε θέσει το θέμα στους τοπικούς φορείς, καθώς υπήρχαν προβλήματα.

Ο ίδιος τόνισε πως το παράρτημα στην Κοζάνη θα παραμείνει, εφόσον προχωρήσουν τα ζητήματα που συμφωνήθηκαν και δεν παρουσιαστούν νέα προβλήματα.

πηγη:kozanimedia

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 15:24
Κατηγορία Κοζάνη
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω