Θετικός απολογισμός για το ετήσιο πανηγύρι της πόλης - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 11:04

Θετικός απολογισμός για το ετήσιο πανηγύρι της πόλης

Ο νέος χώρος που διαμορφώθηκε από το Δήμο Κοζάνης, δημιούργησε καλύτερους όρους διεξαγωγής του ετήσιου πανηγυριού, γνωστού και ως «Νιάημερου». Η κεντρική οδός προς τα Κοίλα παρέμεινε ανοιχτή και η διάταξη των εμπόρων και των επαγγελματιών έγινε πιο νοικοκυρεμένα στον εσωτερικό χώρο. Τα παιχνίδια του λούνα πάρκ ήταν πιο ασφαλή και υπήρξε πληθώρα προϊόντων αλλά και επιχειρήσεων εστίασης.

Ο καλός καιρός βοήθησε, η συγκοινωνία ήταν συνεχής, η Δημοτική Αστυνομία μαζί με την Τροχαία , το ΣΔΟΕ και το υγειονομικό της περιφέρειας, διευκόλυναν την κίνηση και περιόρισαν στο ελάχιστο το παραεμπόριο δημιουργώντας πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.
Οι όποιες δυστοκίες και ελλείψεις παρουσιάστηκαν, έχουν καταγραφεί για να αντιμετωπιστούν. Η διαχείριση των οικονομικών εφαρμόστηκε με πλήρη διαφάνεια και ενιαίους όρους για όλους, αυστηρά και απαρέγκλιτα, ενώ οι οικονομικές απολαβές ήταν ικανοποιητικές παρόλη την κρίση.
Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας ευχαρίστησε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αποστολίδη, καθώς και τους Αντιδημάρχους οικονομικών κ. Τουμπουλίδου και τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραπάτσιο, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα για μία άρτια οργάνωση.
Επίσης ο κ. Μαλούτας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δράση της Δημοτικής Αστυνομίας, τη σημαντική βοήθεια της Τροχαίας και της αστυνομίας, του ΣΔΟΕ, της υγειονομικής υπηρεσία της περιφέρειας καθώς και του προσωπικού καθαριότητας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 11:11
Κατηγορία Κοζάνη
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω