Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ Καταδίκη της Κυβερνητικής βίας έναντι των Κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Κυριακή, 28 Μαϊος 2023 20:50

Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ Καταδίκη της Κυβερνητικής βίας έναντι των Κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης

Το ΔΣ της ΕΙΝΔΥΜ καταδικάζει την ωμή βία των δυνάμεων καταστολής έναντι κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης και τη σύλληψη κατοίκων και φοιτητών

που συμπαραστέκονταν στον αγώνα του χωριού που έλαβε χώρα στις 26/05/2023 κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων των κατοίκων που παλεύουν  κατά της άναρχης και υπέρμετρης εγκατάστασης ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) κυριολεκτικά δίπλα από τις αυλές των σπιτιών τους.

       Στεκόμαστε δίπλα στους δίκαιους αγώνες των κατοίκων που με τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα ξεγυμνώνουν την ψεύτικη και στα χαρτιά “ Πράσινη Ανάπτυξη” που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση που ξεκάθαρα και απροκάλυπτα πλέον αφορά την κερδοφορία επιχειρηματικών ομίλων στην περιοχή στον τομέα της ενέργειας χωρίς να τη νοιάζει καθόλου φυσικά η ποιότητα ζωής των κατοίκων και η αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος.

       Η εντολή για βίαιη καταστολή που είχε αποτέλεσμα και τη μεταφορά συνανθρώπου μας στο Νοσοκομείο Κοζάνης αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τον τρόπο που θα φιμώνεται κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Μαϊος 2023 20:55
Κατηγορία Κοζάνη
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω