Επίσκεψη του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Δακή. - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 09:51

Επίσκεψη του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Δακή.

Εθιμοτυπική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει, σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι, ο Ανεξάρτητος Ενωτικός Συνδυασμός "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Δακή.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού, κ. Γιώργος Βαβλιάρας και υποψήφιοι Σύμβουλοι, θα συζητήσουν με τον Περιφερειάρχη το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στη Δυτική Μακεδονία με αφορμή τις εκλογές του Ε.Β.Ε., στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2011.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 09:55
Κατηγορία Κοζάνη
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω