Παρέμβαση Εισαγγελίας του ΑΠ για διαφήμιση προϊόντος κατά κορωνοϊού από Βελόπουλο - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 15:38

Παρέμβαση Εισαγγελίας του ΑΠ για διαφήμιση προϊόντος κατά κορωνοϊού από Βελόπουλο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η διαφήμιση προιόντος

με την επωνυμία «Βυζαντινόν» μέσω τηλεοπτικού σταθμού από τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο, ως προστατευτικό από τον κορωνοϊό και κατά της πνευμονίας.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιωτας, διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τις δικές του ενέργειες.

Στην αναφορά του ο Φαρμακευτικος Σύλλογος αναφέρει μεταξύ άλλων,πως με τους επίμαχους ισχυρισμούς για τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της εν λόγω κρέμας από τον επικίνδυνο ιό, ο κ. Βελόπουλος αποβλέπει σε αύξηση των πωλήσεωναγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό.

Κατα αυτό τον τρόπο θέτει σε σοβαρή έκθεση, όσους τον εμπιστευτούν και κατ' επέκταση σε διακινδύνευση τη δημόσια υγεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 15:39
Κατηγορία Πολιτική
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω