Δ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ; ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΑΚΑ ΔΙΧΤΥΑ - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 14:53

Δ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ; ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΑΚΑ ΔΙΧΤΥΑ

Από το Δήμο Σιάτιστας ανακοινώνεται ότι:

Όπως έχει ήδη κοινοποιηθεί από τον ΕΛΓΑ στα πλαίσια της ενεργητικής προστασίας της γεωργικής κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής ο ΕΛΓΑ επιχορηγεί φορείς, καθώς και φυσικά πρόσωπα για την εγκατάσταση μέσων ενεργητικής προστασίας. Για τους αμπελοκαλλιεργητές προβλέπεται η δυνατότητα τοποθέτησης αντιχαλαζιακών διχτυών με επιδότηση μέχρι 2.100,00€ ανά στρέμμα.

Η αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται στα περιφερειακά υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ (για την περιοχή μας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Κοζάνης), μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι 15- 7 -2010. 

Πληροφορίες στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΛΓΑ στα τηλέφωνα 210 7769402, 210 7769403 και 210 7769404.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 14:54
Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω