ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΚΗ - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 14:34

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΚΗ


Νέο πρόστιμο ύψους 60.000 € επέβαλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής στη ΔΕΗ, για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.
Συγκεκριμένα, το πρόστιμο επεβλήθη για την αυθαίρετη και παράνομη εκμετάλλευση ..

του «Ορυχείου Πτολεμαΐδας» πέραν των ορίων που προσδιορίζονται στην εγκεκριμένη περιβαλλοντική μελέτη, καθώς και στην έλλειψη διαβροχής στο χώρο των εργασιών.
«Η συμπεριφορά της ΔΕΗ είναι απαράδεκτη και προκλητική. Η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, η αξιοποίηση των βέλτιστων διαθέσιμων τεχνικών και η προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας είναι απαίτηση όλης της κοινωνίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 14:39
Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω