Ραντεβού από σήμερα για τους πολίτες ηλικίας 30-34 ετών και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 10:50

Ραντεβού από σήμερα για τους πολίτες ηλικίας 30-34 ετών και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια

Άνοιξε  η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr,  ώστε να κλείνουν ραντεβού οι πολίτες στην ηλικιακή ομάδα 30-34  ετών για όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, δηλαδή,  Pfizer, Moderna,  AstraZeneca  και   Johnson & Johnson.  

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 26 Μαΐου άνοιξε  η πλατφόρμα έτσι ώστε η ηλικιακή ομάδα 35-39 να μπορεί να κλείνει ραντεβού και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια. Είχε προηγηθεί στις  21 Μαΐου, το άνοιγμα της πλατφόρμας  για τους πολίτες της ηλικιακής ομάδας 40-44  και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια. 

Σήμερα  εμβολιάζονται πολίτες άνω των 18 ετών  με το μονοδοσικό της  Johnson & Johnson, πολίτες άνω των  30 ετών με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια,  πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης.  

Ο εμβολιασμός κατά της covid-19 στην Ελλάδα προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.  Η Επιχείρηση «Ελευθερία» και η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», προχωρούν κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό και αυτό αποτυπώνεται και στον επταήμερο κυλιόμενο μέσο όρο εμβολιασμών ανά 100.000 κατοίκους, όπου η Ελλάδα έχει περάσει πλέον στην τρίτη θέση μεταξύ 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Επίσης, στο ποσοστό του πληθυσμού που έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του η Ελλάδα είναι στην πέμπτη θέση από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 10:52
Κατηγορία Υγεία
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω