Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
vetonews

vetonews

Διήμερο Οικονομικό συνέδριο αφιερωμένο στην Οικονομία, τον Πολιτισμό, τις τοπικές επιχειρηματικές Δυνάμεις & ευκαιρίες, θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Απριλίου στην Αιανή, ιστορική έδρα του δήμου Κοζάνης.  

Την Παρασκευή 19 Απρίληστην Αιανή, ώρα 8 μ.μ.,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Αιανής  θα μιλήσει

Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού για το ελληνόφωνο τραγούδι, τον Οργανισμό

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης θέλοντας να ενημερώσει υπεύθυνα και έγκυρα όσους κατοικούν και δραστηριοποιούνται στην Τ.Κ. του Κρόκου σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό τις τελευταίες μέρες, θα ήθελε να γνωστοποιήσει τα εξής: 

  • Μετά από τη διερεύνηση που έγινε διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη διαρροή μικρής ποσότητας πετρελαίου από αστοχία μηχανήματος έργου, στο χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο αντλιοστάσιο του Κρόκου. Το πετρέλαιο από την επιφάνεια του εδάφους εισχώρησε σε άγνωστη καλλιέργεια νερού.    
  • Άμεσα, απομονώθηκε η ρυπασμένη πηγή νερού και το αντλιοστάσιο τροφοδοσίας, και αφαιρέθηκε το χώμα όπου είχε διαρρεύσει το πετρέλαιο.  Όλη η περιοχή εκείνη τελεί υπό διερεύνηση στα πλαίσια της μελέτης προσδιορισμού των Ζωνών Προστασίας Υδροσημείων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
  • Η  ΔΕΥΑΚ πραγματοποιεί συνεχείς και τακτικούς ελέγχους στο νερό των δικτύων της και μέχρι την ημέρα που εντοπίστηκε το πρόβλημα αυτό, οι έλεγχοι πιστοποιούσαν πως το νερό ήταν ασφαλές.    
  • Δείγματα του νερού του Κρόκου έχουν σταλεί ήδη σε αρμόδια πιστοποιημένα εργαστήρια, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται άμεσα. 
  • Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εργαστηρίων ισχύουν οι ανακοινώσεις που εκδώσαμε για τη χρήση του νερού από τους κατοίκους, τους οποίους ευχαριστούμε για την κατανόηση τους.

 

Από την ΔΕΥΑΚ

 

Tο Σάββατο 20/04/2024 ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον νομό Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί θα βρίσκεται μαζί με τους πολιτευτές στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, 11ης Οκτωβρίου και Αριστοτέλους, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες της πόλης.

Στις 12:30 θα μεταβεί στο ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ (οδός Ελ. Βενιζέλου 38), όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Ο υπουργός Υγείας  Άδωνις Γεωργιάδης την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 θα επισκεφθεί την Φλώρινα και την Πτολεμαΐδα. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής :

Η Βουλεύτρια Φλώρινας και Γραμματέας της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Πολιτισμού και Οικονομίας & Οικονομικών,

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης διοργανώνει την εκδήλωση «Πανάγιος Τάφος - Το μνημείο και το έργο - Η

Προετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό φεστιβάλ νεολαίας το ChangerZ, με φόντο το γραφικό σκηνικό του Φράγματος Περδίκκα Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα,

Η Χορωδία Δωματίου παρουσιάζει το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα το κατανυκτικό
Σελίδα 1 από 3852