Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Να αποσύρουν τις προσφυγές τους στη δικαιοσύνη καλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους πρώην βουλευτές της ΝΔ που διεκδικούν αποζημιώσεις, αλλιώς -όπως τονίζεται σε ανακοίνωση- θα διαγραφούν από το κόμμα.
του Σπύρου Κουταβα Κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την διπλή ναζιστική θηριωδία στο Μεσόβουνο Κοζάνης πού οργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας και οι εκπρόσωποι της τοπικής μαρτυρικής κοινότητας . Το Μεσόβουνο ήταν από τα πρώτα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας που όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στους ναζί κατακτητές.
O βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Θεοφύλακτος υποστηρίζει, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι ο νόμος για τον εξωδικαστικό μηχανισμό αποκαθιστά μια μεγάλη αδικία εις βάρος του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου. Στην μεταλιγνιτική εποχή
Η ευρεία στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στο δυναμικό κλάδο των γουνοποιητικών επιχειρήσεων σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια που θα πρέπει να επιδεικνύει ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ο πυρήνας των βασικών επιλογών που η ΝΔ θα προωθήσει στο χώρο του δυναμικού κλάδου της μεταποίησης αναφέρει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο…
του Σπύρου Κουταβα Η αποκατάσταση και η επαναπόδοση των εδαφών που χρησιμοποίησε η ΔΕΗ για την εξόρυξη του λιγνίτη αποτελεί πρόκληση και ταυτόχρονα αναπτυξιακή πρόταση για το μέλλον της περιοχής αναφέρει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο σκηνοθέτης και βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης.
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Καζακστάν, συμμετείχε στην εθιμοτυπική συνάντηση της Ομάδας
Την τροπολογία της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής έκανε αποδεκτή πριν από λίγο στην ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, σημειώνοντας πως θα υπάρξει, βεβαίως, η απαραίτητη νομοτεχνική βελτίωση.
Συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην Καστοριά, στην οποία περιόδευε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης, που διοργανώνουν ο Δήμος Εορδαίας
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 11:14

Για ποιά επιστροφή μιλάει ο κ. Τσίπρας;

Γράφτηκε από τον
Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Η νεότερη δεύτερη εκτίμηση της ΕΛΣΤΑΤ για την ύφεση το 2015-16 και την ανάπτυξη το 2014 αποκαλύπτει, για ακόμη μια φορά και με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, τα έργα και τις ημέρες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 09:21

Συμμετοχή στην έρευνα για τον νέο φορέα της Κεντοαριστεράς

Γράφτηκε από τον
Με την ανακήρυξη των υποψηφίων από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας ( http://dpekloges.gr/ ), οι διαδικασίες για την συγκρότηση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έχουν μπει στην τελική ευθεία.
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 12:34

Ερώτηση Κασαπίδη για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα

Γράφτηκε από τον
Σε συνέχεια κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων για τη διαρκώς διευρυνόμενη διάδοση της καλλιέργειας και διακίνησης μεταλλαγμένων εντός Ε.Ε. προϊόντων, ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση, στοχεύοντας στη διασαφήνιση των θέσεων της παρούσης Διακυβέρνησης.
του Σπύρου Κουταβα «Υπάρχει σημαντική αύξηση της εισπραξιμότητας των οφειλών από παλαιότερα χρέη των Ελεύθερων Επαγγελματιών αλλά και των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών» ανέφερε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος από τα Γρεβενά σημειώνοντας ότι «ξεπεράσαμε κατά πολύ τον στόχο των 70 εκατ. ευρώ μηνιαίως που αρχικά είχαμε θέσει και…
Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή στην Κοζάνη στο τέλος Νοεμβρίου. Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη είχε στις Βρυξέλλες, ο Θέμης Μουμουλίδης.
Στην τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών παρευρέθηκε, σήμερα 12 Οκτωβρίου 2017, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, κ. Ντζιμάνης Γεώργιος.
Σελίδα 1 από 201