Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/5/2017 15:30 - 16:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ - ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ
Βαπτίζουν την πώληση «αποεπένδυση» και καταρτίζουν τη λίστα με τις μονάδες που θα βγάλουν στο σφυρί Την πρόθεση να τηρήσουν κατά γράμμα το σχέδιο εξόντωσης της ΔΕΗ,
Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 07:25

Σύγκρουση Παναγιωτάκη - κυβέρνησης για την ΔΕΗ

Γράφτηκε από τον
Διαστάσεις ανοικτής σύγκρουσης με την κυβέρνηση παίρνει η διαφοροποίηση του επικεφαλής της ΔΕΗ Μανόλη Παναγιωτάκη με τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με τους θεσμούς για το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού και τη μείωση των μεριδίων της ΔΕΗ.
Αναφορικά με το Project Μελίτη στο πλαίσιο και των δηλώσεων του Υφυπουργού Οικονομίας, κ. Στ. Πιτσιόρλα όπως αποδόθηκαν από τον τύπο, ο Πρόεδρος & ΔΝΣ της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Μ. Παναγιωτάκης δηλώνει τα εξής:
Στον πάγο βάζει και επίσημα η κυβέρνηση υπό τον φόβο των ευρωπαϊκών αντιδράσεων το «σχέδιο Παναγιωτάκη» για την απευθείας σύμπραξη της ΔΕΗ με την κινεζική CMEC προκειμένου να κατασκευαστεί η νέα λιγνιτική μονάδα στη Μελίτη της Φλώρινας.
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 08:34

Πωλείται το 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Γράφτηκε από τον
Την πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, και μάλιστα εντός ενός σφιχτού χρονοδιαγράμματος, με έναρξη της σχετικής διαδικασίας τον Οκτώβριο του 2017 και ολοκλήρωση τον Ιούνιο του 2018, καλείται να υλοποιήσει η κυβέρνηση, με βάση τη συμφωνία-πλαίσιο με τους πιστωτές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Σημαντικές επαφές με εκπροσώπους κινεζικών εταιρειών στο Πεκίνο είχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μ. Παναγιωτάκης, ο οποίος συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη του στο Πεκίνο στο πλαίσιο της διεθνούς
Ανησυχία και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης, που επιταχύνουν την απαξίωσή και το επικείμενο ξεπούλημά του σε ξένα συμφέροντα.
Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη του
Λιγνίτες Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, στα μέσα του Δεκεμβρίου 2016, εκδόθηκε απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η οποία επανέφερε σε ισχύ αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του 2008 και του 2009,
Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τη ΔΕΗ θα αναλάβει να καταρτίσει διεθνής εξειδικευμένος σύμβουλος, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε χθες το ΔΣ της εταιρίας, ύστερα από επιστολή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς τη διοίκηση της ΔΕΗ.
Πέντε δισ. ευρω άλλαξαν τσέπες: Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχασαν περισσότερο από το 35% των αποδοχών τους αλλά κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους Έλληνες καταναλωτές ποιος τα κέρδισε!
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Το πωλητήριο, που ετοιμάζει για τον Όμιλο ΔΕΗ , παρουσίασε χθες ο κ.Μητσοτάκης. Εξήγγειλε την πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων, την πώληση του 66% του ΑΔΜΗΕ και την έλευση στρατηγικού
Τρεις επισημάνσεις από τη ΔΕΗ Α. Με αφορμή επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα σχετικά με δήθεν αυξήσεις των τιμολογίων μας, η ΔΕΗ ανακοινώνει τα εξής:
Σελίδα 1 από 21