Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ερευνητικό έργο PV-ESTIA: “Επαυξάνοντας την αποθήκευση ενέργειας σε κτήρια με Φωτοβολταϊκά» Οι ενεργειακοί στόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2030 περιλαμβάνουν τη μετατροπή του κτιριακού αποθέματος σε σχεδόν μηδενικά ενεργειακά κτίρια - nZEBs.
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 20:30

Πολιτική εκδήλωση με τον Γιώργο Καμίνη στα Γρεβενά

Γράφτηκε από τον
Η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Γρεβενών που συγκροτήθηκε ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος σας προσκαλεί σε πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Γιώργο Καμίνη, Δήμαρχο Αθηναίων.
Αγώνα ζωής δίνει εδώ και εννέα ολόκληρους μήνες, από την ημέρα της γέννησής του μέχρι και σήμερα, ο μικρός Παναγιώτης, από την Κοζάνη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό,πρόβλημα υγείας. Πλέον, ο αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού δίνεται στο Νοσοκομείο Παίδων,
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 16:00

ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: "Ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ" την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΊΟΥ

Γράφτηκε από τον
«Ο Γκάτσος που αγάπησα» με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στις 4 Μαρτίου στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στα πλαίσια της «Μουσικής στην Αίθουσα»
Συζητήθηκε ενώπιον των δικαστών του Πρωτοδικείου η αγωγή της οικογένειας της Αποστολίας Πατμάνογλου με τον σύζυγο της Υπάτιο, παρόντα στο δικαστήριο, για το δυστύχημα στην Εθνική Οδό με την Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κατόπιν πρωτοβουλιών μας για ενημέρωση, αλλάζει ο τρόπος κατάταξης των οπλιτών από την επόμενη ΕΣΣΟ. Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν 23 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ)
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 15:28

2η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ - ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γράφτηκε από τον
Ο Νίκος Κοτταρίδης σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, τη 2η Καλλιτεχνική - Μαθητική Ποντιακή που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ Κοζάνης, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 15:20

Η Βλάστη τιμά τους ευεργέτες της

Γράφτηκε από τον
Νηστίσιμα εδέσματα, άφθονο κρασί , χορό ,μουσική και το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού περιελάμβανε η μεγάλη εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών της Πτολεμαϊδας
Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου, με θέμα την πολιτιστική πολιτική του Υπουργείου Πολιτισμού
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 15:06

To πρόγραμμα ημερίδας του ΤΕΙ Δυτ Μακεδονίας

Γράφτηκε από τον
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 15:02

Ο οδωνυμικός περίπατος της συγχώρεσης | Του Β. Π. Καραγιάννη

Γράφτηκε από τον
Κυριακή απόγευμα στις 6 στον Καθεδρικό. Η καμπάνα του δε χτύπησε. Αδειος όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια. Ο εκκλησιαστικός άρχων μετέφερε το κοπάδι των λογικών προβάτων του και τον εσπερινό
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 20:25

Ουραγοί και στο Εξοικονομώ ΙΙ... του Μάκη Ιωσηφίδη*

Γράφτηκε από τον
Μετά από μεγάλες καθυστερήσεις υπογράφτηκε από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σταθάκη η ΚΥΑ που δίνει το πράσινο φως για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ.
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 20:13

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Γράφτηκε από τον
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ΚΑΛΕΙ
Σελίδα 1 από 1864