Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
vetonews

vetonews

Εκδικάστηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, η αίτηση ακυρώσεως της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης

Πόσοι Υπουργοί και πόσα Κυβερνητικά κλιμάκια  θα παρελάσουν ακόμα από τη Δυτική Μακεδονία ως τις εκλογές, για να στηρίξουν τον εκλεκτό τους κ. Κασαπίδη .

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 συνομιλήσαμε για τη γραφή και τη λανθάνουσα σχέση της με την αναπηρία, χαρτογραφώντας την ποιήτρια Φανή Αθανασιάδου μαζί με τον ποιητή Σπύρο Θεριανό.

Δυτική Μακεδονία, το άλλοτε περήφανο κέντρο ενέργειας της Ελλάδας και της γούνας σε όλο τον κόσμο, αυτή η όμορφη γωνιά της χώρας, είναι σήμερα το μαύρο σύμβολο της ερημοποίησης, της ανεργίας και της μετανάστευσης.

"Δίνουμε αξία στον τόπο μας, στους ανθρώπους του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής" ανέφερε από τον Κρόκο,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«Μαζί θα αναδείξουμε το Δήμο Κοζάνης σε έναν σύγχρονο, δυναμικό, «πράσινο» και ψηφιακό Δήμο με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή»,

Σεπτέμβριος 2023. Λίγες ημέρες πριν τις αυτό-διοικητικές εκλογές και αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω τους λόγους που με ώθησαν στην υποψηφιότητά μου για δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κοζάνης. 

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης κατα την επίσκεψη του στην Καστοριά στήριξε τον νυν Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη δηλώνοντας οτι:

"Ολη η ΝΔ ειναι στο πλευρο του Γ. Κασαπίδη. Πρόκειται για εξαιρετικό Περιφερειάρχη. Ολη η ΝΔ είναι εδω κι όποιος ειναι Νεοδημοκράτης στηρίζει τον Γ. Κασαπίδη. Γιαυτό βρίσκομαι σην περιοχή και συζητώντας με φίλους και πολίτες".

Ο Μακης Βορίδης ανέφερε οτι πρέπει να υπάρχουν τρείς προϋποθέσεις που για την ΝΔ πρέπει να καλύπτει ο Περιφερειάρχης. "Να γνωρίζει που και πως πρέπει να διατεθούν οι τεράστιοι οικονομικοί πόροι που θα έρθουν στην Περιφέρεια, να γνωρίζει τις σύνθετες δαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν προκειμενου να απορρόφηθούν οι χρηματοδοτήσεις και να ειναι εντιμος με κανόνες διαφάνειας σε ολες τις επιλογές του". Ο κ. Βορίδης εξήγησε οτι "ο Γ. Κασαπίδης διαθέτει στο έπαρκο ολα τα παραπάνω κι είναι ο άνθρωπος που μπορεί και η κυβερνηση να στηριχθεί για την επόμενη ημέρα ωστε η δυτικη Μακεδονία να αλλάξει σελίδα".  

 

Με το προσωπικό και τους ιδιοκτήτες της τοπικής επιχείρησης παραγωγής και εμπορίας τροφίμων «Πιτένης» συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Χάρης Κουζιάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης

Τη Λαϊκή Αγορά και Εμπορικά Καταστήματα των Γρεβενών επισκέφτηκε η

Σελίδα 1 από 3960