Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 13:34

Καλλιόπη Βέττα: "Να ικανοποιηθεί το αίτημα για στελέχωση του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο Τσοτύλι»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: 

«Αίτημα των κοινοτήτων της Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Βοίου για στελέχωση του Ακτινολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου».

 Η ερώτηση βασίζεται στο από 6.3.22 αίτημα των Προέδρων των Κοινοτήτων των Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Βοίου για την στελέχωση και λειτουργία του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο Κ.ΥΓ. Τσοτυλίου.

Αναφέρεται ότι η έλλειψη προσωπικού, παρά την ύπαρξη του απαραίτητου εξοπλισμού, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους κατοίκους των πλησιέστερων περιοχών, ειδικά στους ηλικιωμένους, καθώς αναγκάζονται να διανύουν πολλά χιλιόμετρα, πηγαίνοντας στην Κοζάνη για την διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων.

Ως εκ τούτου, υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία, κίνδυνο και οικονομική επιβάρυνση, την ώρα που υπάρχουν αναξιοποίητες υποδομές στο Κ.ΥΓ. Τσοτυλίου.

Η στελέχωση του Ακτινολογικού εργαστηρίου είναι ένα δίκαιο αίτημα, που μπορεί και πρέπει να ικανοποιηθεί άμεσα, ώστε να παρέχονται οι βασικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της περιοχής.

Επισυνάπτεται η επιστολή των Προέδρων και η κοινοβουλευτική αναφορά της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 13:37