Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 08:36

Υποκλοπές: Ποιοί φέρονται να βρίσκονται στον απόρρητο φάκελο Ράμμου – Ονόματα υπουργού και στελεχών των ΕΔ

Στον απόρρητο φάκελο Ράμμου δεν υπάρχουν ονόματα προσώπων, όμως υπάρχουν άλλα στοιχεία που φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΑΔΑΕ, ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Χρήστος Τσιγουρής, μέσα στον φάκελο που έλαβε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας καταγράφονται οι ιδιότητες των ατόμων που βρέθηκαν υπό παρακολούθηση αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα. Σημειώνεται ότι ο φάκελος αυτός έχει σταλεί από τον κύριο Ράμμο σε όλους τους αρχηγούς κομμάτων (οπότε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη), αλλά και στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα και στον πρόεδρο της Βουλής, κ. Τασούλα.

Για τα πρόσωπα αυτά ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλλει αίτημα στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, κύριο Ράμμο για να ελεγχθεί αν ήταν υπό παρακολούθηση

  • Όλα δείχνουν λοιπόν ότι μέσα στον φάκελο υπάρχει ένας υπουργός της κυβέρνησης, με τις πληροφορίες να δείχνουν τον κύριο Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και δύο ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Σημειώνεται ότι έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του πρώην Αρχηγό ΓΕΣ, Χαράλαμπο Λαλούση, ο οποίος αποστρατεύτηκε πριν από λίγο καιρό με τις τελευταίες κρίσεις στο στράτευμα.

Παράλληλα, έχουν δει το φως και τα ονόματα δύο ακόμα αξιωματικών με θητεία στην ηγεσία της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών και το όνομα του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Μαξίμου, κυρίου Αλέξανδρου Διακόπουλου.

Μένει πλέον να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για αυτά τα έξι ονόματα.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες, ενώ πάνω στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει σε πρόταση μομφής αύριο στο Κοινοβούλιο, οπότε και αναμένεται να ανακοινώσει στο σώμα τα ονόματα όσων βρέθηκαν υπό παρακολούθηση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 08:40