Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
vetonews

vetonews

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.30΄ π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, στην Παρουσίαση  του δίτομου έργου του Θανάση Τσαρμανίδη «Επίλεκτες Πηγές Ιστορίας των Επαρχιών Σερβίων και Κοζάνης»,

Την έκδοση μιας μονογραφίας για το έργο του Νικολάου Π. Δελιαλή, με υλικό που αντλήθηκε μέσα από το αρχείο του, την οποία υπογράφει ο κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, προσθέτει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στο αφιέρωμα της στον αείμνηστο βιβλιοφύλακα της Κοζάνης.  Τίτλος της έκδοσης “ΣΠΑΡΑΓΜΑΤΑ από το αρχείο του Ν.Π. Δελιαλή”.  

Ο απόλυτος σεβασμός μας στο φυσικό αυτό περιβάλλον αλλά και η επιθυμία μας για υγιή άθληση, είναι τα κυρίαρχα συνθήματα αυτού του αγώναπου θα πραγματοποιηθεί σε μια περιοχή με μοναδική ομορφιά και βαριά ιστορία. 

Τον διορισμό του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Γιώργου Στάσση, καθώς και τον διορισμό πέντε νέων μελών που θα στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, ενέκρινε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Τα παιδιά της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΑΡΣΙΣ στην Αιανή, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης

Συνάντηση  Πραγματοποιήθηκε  σήμερα    21/8/2019  στην  Αθήνα  μεταξύ  του Υφυπουργού  Ενέργειας  κ. Γεράσιμου  θωμά   και  της  Διοίκησης  της  Ομοσπονδίας  μας.  

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος επανέρχεται για το δεύτερο, πολύ σημαντικό επίσης, μέρος των πολιτιστικών του εκδηλώσεων, με μια de profundis (εκ βαθέων) παράσταση για φωνή, πιάνο, μπάσο και τύμπανα.

Η σημερινή εκτόξευση του Ρωσικού πυραύλου από το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ προς τον διεθνή διαστημικό σταθμό ήταν ξεχωριστή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κάλπης ο Θόδωρος Θεοδουλίδης είναι ο νέος πρύτανης του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Από την καταμέτρηση της κάλπης στα μέλη ΔΕΠ έλαβαν

Θόδωρος Θεοδουλίδης 91 ψήφους

Γιώργος Μαρνέλλος 47 ψήφους

Στους ΕΔΙΠ ΕΕΠ διοικητικό προσωπικό έλαβαν

Θεοδουλίδης 111 ψήφους

Μαρνέλλος 33 ψήφους

Τα τελικά αποτελέσματα, συνολικά ελαβαν: Θεοδουλίδης 110 ψήφους 67,8%

                          Μαρνελλος 52 ψήφους 32,2%

Η συμμετοχή ανήλθε στο 82% συνολικά, ενω στα μέλη ΔΕΠ ηταν 88% και στους υπόλοιπους 75 %

Σπυρος Κουταβας

Tην κατάργηση ή το ψαλίδισμα της έκπτωσης συνέπειας 10% που απολαμβάνουν οι συνεπείς στις πληρωμές των λογαριασμών τους πελάτες της εταιρείας εξετάζει η ΔΕΗ.

Σελίδα 1 από 3110