Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 13:47

Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

altΣυναυλία κλασικού τραγουδιού με σολίστ τη σοπράνο Μαργαρίτα-Μαρία Κεβρεκίδου την οποία συνόδευσε στο πιάνο η Ελεονώρα Καλαϊτσίδου δόθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου στο χώρο της βιβλιοθήκης του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας. Η Μαργαρίτα Κεβρεκίδου ερμήνευσε έργα μεγάλων κλασικών συνθετών σε μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Μουσικής και του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας με τη φροντίδα του προέδρου Κων/νου Κωνσταντινίδη.

Η Μαργαρίτα-Μαρία Κεβρεκίδου ξεκίνησε τις σπουδές της στο κλασικό τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας με διαπρεπείς δασκάλους. Συνέχισε στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξεις Σ. Κυανίδου και Β. Τσαμπαλή) και αναμένεται να δώσει διπλωματικές εξετάσεις τον Ιούνιο του 2010. Παρακολούθησε σεμινάρια μονωδίας με τους Β. Γκαβάκου, Α. Χριστοφέλλη, C. Studer, K. Equiluz. Έχει συμμετάσχει ως χορωδός και ως σολίστ σε συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόσφατα συμμετείχε ως μονωδός στην οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» του Θ. Σακελλαρίδη, σε μια παραγωγή του τμήματος Μουσικής επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι απόφοιτος και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και φοιτήτρια του τμήματος Μουσικής επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά για όλους τους φίλους της μουσικής, οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 13:59