Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2012 20:28

Ολά είναι έτοιμα για το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού με την αφρόκρεμα μουσικών της Jazz

synayliajazzrafailidis_afisa"Έναν τόπο ξέρουν να τον τιμούν μόνο τα παιδιά του". Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας Χάρης Γελαδάρης παρουσίασε τους κοζανίτες μουσικούς που θα συμμετέχουν στο 2ήμερο αφιέρωμα στη jazz μουσική και τους καταγόμενους από την πόλη της Κοζάνης δημιουργούς.

Οι συναυλίες είναι ενταγμένες στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κοζάνης και για εμάς είναι πολύ σημαντικό με αυτές τις 2 βραδιές, συν τις άλλες που προηγήθηκαν αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, να δώσουμε στο φιλόμουσο κοινό της Κοζάνης ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της μουσικής ιστορίας της Κοζάνη, το παρόν και το μέλλον, δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Γιάννης Καραχισαρίδης. Από την πλευρά τους οι μουσικοί Γιωτης Κιουρτσόγλου, Γιώργος Τζούκας, Μανώλης Κουτσονάνος και Λάκης Τζήμκας ευχαρίστησαν τον Δήμο Κοζάνης και δήλωσαν ότι στη μουσική αυτή συνεύρεση θα δώσουν στο κοινό της Κοζάνης τον καλύτερό τους εαυτό γιατί απλά αγαπούν τη jazz και την υπηρετούν "ευλαβικά" και με συνέπεια χρόνια τώρα. Από την συνάντηση απουσίαζε ο Χρήστος Ραφαηλίδης που θα αφιχθεί στην Κοζάνη το βράδυ του Σαββάτου. Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2012 12:16