Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 14:31

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

altΜε στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία της Πτολεμαϊδας πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα που διοργάνωσε στο γήπεδο Πτολεμαϊδας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Εορδαίας, υπό την αιγίδα των δήμων Πτολεμαϊδας, Αγ. Παρασκευής και Μουρικίου και με τη στήριξη της ΤΕΔΚ.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Αντωναρίδης ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τον Κώστα Μακεδόνα για την ανιδιοτελή συμμετοχή του, τονίζοντας ότι στο πρόσωπό του ο σύλλογος βλέπει ένα φίλο.

To ενδιαφέρον του δημοφιλούς τραγουδιστή για τα άτομα με αναπηρία είναι γνωστό, ενώ μιλώντας για την παρουσία του στη σημαντική αυτή εκδήλωση εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς το ευαίσθητο αυτό κομμάτι της κοινωνίας μας πρέπει να βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες φορέων και πολιτείας.

Ο Κώστας Μακεδόνας και οι συνεργάτες του ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες χάρισαν μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά που την απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 14:45