Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 13:25

Παραιτήθηκε απο το ΔΣ του Συνδέσμου Γραμμάτων και τεχνών ο πιανίστας Π. Δημόπουλος

dimopoylos_panΠαραιτήθηκε απο την διοίκηση του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνη, ο γνωστός πιανίστα και μουσικός Παναγιώτης Δημόπουλος. Με μιά λιτή επιστολή προς το ΔΣ του Συνδέσμου επικαλείται επαγγελματικό φόρτο απο άλλα καθήκοντα που το υποχρεώνουν να παραιτηθεί...

Η παραίτηση αν και δεν αφήνει δημόσια αιχμές για την λειτουργία του Sυνδέσμου και την κατάσταση στο χώρο του Μουσείου, δημιουργεί ακόμη πιό βαρύ κλίμα στο χώρο, όχι τόσο στο Σύνδεσμο όσο στο περιβάλλον του Μουσείου  μιάς και τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται με αρνητικό τρόπο στο φώς της δημοσιότητας. Η επιστολή ειναι η παρακάτω:

 

Προς

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης

Αγαπητά μέλη του συμβουλίου,

Η παρούσα επιστολή γράφεται προς ενημέρωση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών πως λόγω αυξημένων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, αδυνατώ να συμμετάσχω περαιτέρω στην διοίκηση του Συνδέσμου και υποβάλλω την παραίτησή μου.

Λυπάμαι για την αδυναμία εκπλήρωσης των υποχρεώσεων που η Γενική Συνέλευση μου ανέθεσε, ελπίζω και εύχομαι δε πως το Δ.Σ. θα επιτύχει στους συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς που επιβάλλουν αφ'ενός ο ίδιος ο λόγος ύπαρξης του Συνδέσμου και αφ'ετέρου η βούληση της Γενικής Συνέλευσης.

Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας,

Με τον προσήκοντα σεβασμό,

Παναγιώτης Δημόπουλος
Bmus Hons, CCE (Edin) PgDip/Mmus (RNCM), Μphil (Cantab), PhD (York)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 13:46