Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 14:11

Καλλιτεχνικός Νοέμβριος με ''Εικαστικές πινελιές'' στην Πτολεμαϊδα

ekthesi_eordaiΔύο μεγάλα εικαστικά γεγονότα

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης τα εγκαίνια της έκθεσης «31 φοιτητές και εικαστικοί του Δήμου Εορδαίας» στο χώρο της ΔΕΣΕΔΑΠ. ekatoxroniaeordai

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Νοεμβρίου και γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Εορδαία: Όψεις ενός Αιώνος με ώρες λειτουργίας 18.00-20.00.


Όπως τόνισε η υπεύθυνη των εκδηλώσεων Σοφία Απαζίδου «για πρώτη φορά στην Πτολεμαίδα γίνεται έκθεση φοιτητών και πτυχιούχων Εικαστικών. Είναι η επίσημη έναρξη της ενότητας «Εικαστικές πινελιές» του Εορδαϊκού Καλλιτεχνικού Νοέμβρη», ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Τραχανά, για την προσπάθεια που κατέβαλε να γίνει η έκθεση στο χώρο της ΔΕΣΕΔΑΠ και το Θεόδωρο Ζυρπιάδη που συνέβαλε τα μέγιστα για τη συνάντηση όλων αυτών των εικαστικών και το στήσιμο της έκθεσης, καθώς επίσης και τη σύνδεση όλης αυτής της δράσης με τα σχολεία.
Η κ. Απαζίδου κάλεσε τα σχολεία και όλους τους δημότες και επισκέπτες της πόλης να επισκεφτούν την έκθεση.
Η συνέχεια περιλαμβάνει την ατομική έκθεση της Μαριάννας Παυλίδου που φιλοξενείται στην 512 Gallery και την έκθεση των μελών των καλλιτεχνικών συλλόγων, η οποία θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο το Σάββατο και ώρα 8 το βράδυ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 14:17