Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010 16:01

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ U2

 
altΗ μεγάλη ημέρα έφτασε... Ένα χρόνο μετά την είδηση ότι οι διάσημοι Ιρλανδοί θα έρθουν στη χώρα μας, και δεκατρία χρόνια μετά την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, οι θαυμαστές που περίμεναν υπομονετικά αυτή τη στιγμή δικαιώνονται. Όλοι θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για την πρώτη συναυλία των U2 στην Αθήνα. Με παλιές και καινούργιες επιτυχίες στις βαλίτσες τους, ο Μπόνο και η παρέα του έχουν
ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό σόου που έχει εντυπωσιάσει, όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Η συναυλία της Αθήνας εντάσσεται στο πλαίσιο της περιοδείας «360 μοίρες» -τίτλο που πήρε από το σκηνικό που στήνεται σε κάθε σταθμό του συγκροτήματος, παρέχοντας άριστη ορατότητα απ' όλες τις πλευρές του σταδίου: ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες.
 
Η συναυλία θα αρχίσει στις 20:15 με τους, επίσης Ιρλανδούς, Snow Patrol. Λίγο μετά το ΟΑΚΑ θα πάρει «φωτιά»...
Υπενθυμίζουμε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προχώρησε στην ενίσχυση των δρομολογίων ενώ, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, τελικά δεν θα λειτουργήσουν για το κοινό οι χώροι στάθμευσης εντός του Σταδίου.Συγκεκριμένα, από τις 12 τα μεσάνυχτα και για μία ώρα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα αναχωρούν από τον σταθμό Ειρήνης κάθε πέντε λεπτά.Επίσης, δημιουργείται έκτακτη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ με αφετηρία επί της λεωφόρου Κηφισίας, μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Χωματιανού, και τέρμα στην πλατεία Συντάγματος με συχνότητα δρομολογίων περίπου κάθε 3 λεπτά. Ενισχύονται τα δρομολόγια της γραμμής 2 της ΑΜΕΛ μεταξύ των σταθμών Αττικής και Συντάγματος, ώστε να πραγματοποιούνται κάθε 7,5 λεπτά και τέλος, θα ενισχυθεί η γραμμή 3 ανάλογα με την επιβατική κίνηση, που θα παρουσιαστεί.
ΠΗΓΗ: in.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010 21:29