Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 20:13

Ανοιξε η αυλαία για τα ''Θεοδώρεια '' στα Σέρβια

Μία εξαιρετική βραδιά σε όσους παρακολούθησαν την πρεμιέρα του 1ου Φεστιβάλ Τεχνών ΄΄Θεοδώρεια΄΄ που διοργανώνεται στα Σέρβια προσέφερε ο συνδυασμός ήχων παραδοσιακής μεσογειακής και ελληνικής μουσικής και της νυχτερινής μοναδικής ατμόσφαιρας της

Βασιλικής του Κάστρου Σερβίων. Ήχοι από την Νάπολι της Ιταλίας, την Ισπανία, την Σμύρνη και την Ελλάδα πλημμύρησαν το λόφο όπου δεσπόζει η Βασιλική και ταξίδεψαν τους θεατές που ανηφόρισαν προς το Κάστρο Σερβίων.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Κασσάνδρα Δημοπούλου, Μανώλης Παπαδάκης, Φίλιππος Μοδινός, Μαρίτζια Κατσούνα, Αθηνά Λαμπίρη, Γιάννης Καϊμάκης, Κώστας Παππάς. Το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών ΄΄Θεοδώρεια΄΄ είναι μία ιδέα της λυρικής τραγουδίστριας Κασσάνδρας Δημοπούλου η οποία κατάγεται από τα Σέρβια, εκπροσωπεί την Skull of Yorick Productions και υποστηρίζεται η όλη διοργάνωση από τον Δήμο Σερβίων -Βελβεντού.

Το Φεστιβάλ δίνει βαρύτητα στην φωνητική μουσική, αλλά παράλληλα είναι ένα φεστιβάλ ανοιχτό σε όλες τις τέχνες (κλασική μουσική, παραδοσιακή, μοντέρνος χορός, εικαστικές τέχνες, θέατρο, κ.ά.)

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Τεχνών συνεχίζονται το βράδυ της Κυριακής 25 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων με το Ρεσιτάλ Βιολιού του Γιάννη Γεωργιάδη.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 20:17