Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 20:01

Παπουλίδου, Δάλλας και Καραπαναγιωτίδης, παρουσιάζουν την νέα τους δουλειά στην gallery512

Στην gallery512  στην Πτολεμαϊδα τρεις καλλιτέχνες παρουσιάζουν την νέα τους δουλειά από τις 25 Απριλίου έως 21 Μαϊου 2014.
Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 9μ.μ. 

Η Παπουλίδου Γκαλίνα αποφοίτησε από το Δ' εργαστήριο του Καθηγητή Ι. Φωκά του τμήματος Εικαστικών και εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2012 με ειδίκευση στην «Ζωγραφική».

«...Το έργο μου θεματολογικά είναι ανθρωποκεντρικό, ακόμη και όταν η κεντρική μορφή δεν παραπέμπει στην ανθρώπινη φιγούρα, διότι έχει συμβολικό χαρακτήρα. Συνδυάσω το αφηρημένο με το παραστατικό προκειμένου να αποκαλύψω κρυφές ανθρώπινες πτυχές. Έτσι η εικόνα προέρχεται από τον πραγματικό κόσμο και την υποκειμενική εμπειρία ή το ασυνείδητο ταυτόχρονα.
Απαλλαγμένη από πολιτισμικές προκαταλήψεις εισάγω στα έργα μου στοιχεία από διαφορετικούς πολιτισμούς, διότι η τέχνη αποτελεί ένα οικουμενικό μέσο επικοινωνίας...»

Ο Δημήτρης Δάλας γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1966, όπου ζει και εργάζεται.
Στην αρχή οι δημιουργίες του ήταν ξύλινα καράβια και κατασκευές από παλιά μεταλλικά αντικείμενα. Μετά κατασκευές origami και πειραματισμοί με τη ζωγραφική. Ένα ταξίδι με χρώματα και σχήματα..
Συμμετείχε σε διαγωνισμούς και σε συνέδρια σχετικά με το origami και πολλά διαγράμματα και μοντέλα του έχουν δημοσιευτεί σε ξένα περιοδικά.

Ο Καραπαναγιωτίδης Μιχαήλ γεννήθηκε στο Κλείτος Κοζάνης.
Eμπνέεται από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την Αρχαία Αίγυπτο,-πορτρέτα Φαγιούμ, τη φύση, αλλά και από την ανθρώπινη καθημερινότητα. Τα έργα του χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό και εκφραστικότητα.
Η ζωγραφική για τον Μιχαήλ είναι καθημερινή εκφραστική διέξοδος που τον βοηθά να ολοκληρώνει την προσωπικότητά του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 20:11