Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 16:25

Αποτίμηση και έπαινοι της Κοζανίτικης Αποκριάς 2015(video-photo)

Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτεβάνου Σήμερα Κυριακή 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των φανών με τον ΟΑΠΝ,

προκειμένου να γίνει η αποτίμηση της Κοζανίτικης Αποκριάς 2015, στο δημοτικό αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου.
Η πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φανή Φτάκα μεταξύ άλλων ανέφερε πως « το κόστος της φετινής αποκριάς ανέρχεται στις 150.000€, χωρίς να λείπει κάτι από τις εκδηλώσεις», ενώ στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους ανθρώπους των φανών για να αξιολογήσουν την φετινή αποκριά.
Επειδή είναι κυρίαρχο και σημαντικό στοιχείο το τραγούδι στους φανούς η κ. Φτάκα δήλωσε στους δημοσιογράφους της πόλης πως από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει σχολή τραγουδιού, λόγου του ότι ήταν αρκετή και η συμμετοχή της νεολαίας στο δρώμενο της αποκριάς «προκειμένου να μάθουν και οι νεώτεροι τα τραγούδια των φανών της Αποκριάς, από το Σεπτέμβριο και μετά θα λειτουργήσει Σχολή Τραγουδιού, που θα διδάσκουν οι μεγάλοι στους νεότερους».
Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΟΑΠΝ, βράβευσε πρώτα για την πολυετή προσφορά τους στο αποκριάτικο τραγούδι, τους δύο τραγουδιστές από τον φανό 'Αριστοτέλης' τον Αθανάσιο Πάτσιο και από το φανό 'Γιτιά' τον Κώστα Γκουγκουβέλα.
Ακολούθησαν και άλλοι έπαινοι στους νεότερους τραγουδιστές των φανών αλλά και στους φανούς που απονεμήθηκαν από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Ελένη Τασοπούλου και τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αντώνη Κύρινα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 16:33

Πολυμέσα