Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 12:50

ΔΗΠΕΘΕ: ''Σήμερα τα εγκαίνια της Εκθεσης Θεατρικού κοστουμιού στην Κοζάνη'' Τι δήλωσε στο vetofm η Ε. Δημοπούλου (βιντεο)

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μέρες Θεάτρου» (από 4/5 έως 21/6) το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζανης εγκαινιάζει την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 21.00 την έκθεση

θεατρικού κοστουμιού μέσα από την οποία αναβιώνει ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του.

Τη σκηνογραφική επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβαν ο Ρίτσαρντ Άντονι, η Φανή Ροκά και ο Τάσος Λάτσκος Θώμου. Η Καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κ. Ελένη Δημοπουλου μίλησε στο vetofm για την Εκθεση Θεατρικού κοστομιού, όπου φιλοδοξεί τις μέρες του Φεστιβάλ θεάτρου να γίνει κέντρο ενημέρωσης των πολιτών όπου οι θεατρόφιλοι και το κοινό της πόλης θα έρχονται σε επαφή μες τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες του θεάτρου. Στα Εγκαίνια έχουν καλεστεί και θα παραβρεθούν η πρώτη καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Νανά Νικολάου, ενώ ο Γ. Καραχισαρίδης έστειλε επιστολή λόγω υποχρεώσεων. "Εκτός απο την προβολή του Φεστιβάλ Θεάτρου μέσω της Εκθεσης θέλουμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους του Θεάτρου και όλους του Καλλιτέχνες που πέρασαν απο το Δηπεθε και το κράτησαν ψηλά σημείωσε η κ. Δημοπούλου και κάλεσε τους πολίτες της πόλης τους φιλότεχνους και τους θεατρόφιλους να χαρούν τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ που ξεκινούν στις αρχές Μαϊου και ολοκληρώνονται στις 21 Ιουνίου με μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν των εθελοντών που  βοηθούν αυτήν την περίοδο στην οργάνωση τόσο της Εκθεσης οσοσ και του Φεστιβάλ.

Ο ίδιος χώρος θα λειτουργήσει ως γραφείο του φεστιβάλ, όπου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις και να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.

Διεύθυνση: Πεζόδρομος Κοζάνης, συμβολή των οδών Ειρήνης και Μουράτη, Κοζάνη.
Τηλέφωνο: 24610 24062

Ο χώρος είναι ευγενική παραχώρηση της εταιρείας "ΑΜΟΡΙΝΟ" Τσαβδαρίδης Ι. και ΣΙΑ Ο.Ε.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 17:45