Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 01:40

Η συγνώμη του Φιλοπρόοδου

 Στην τελευταία εκδήλωση του Φιλοπρόοδου με την συμμετοχή του Θανάση Παπακωσταντίνου λόγω και της αθρόας συμμετοχής φανατικών

φίλων του καλλιτέχνη δημιουργήθηκε κλίμα δυσαρέσκειας και μικροεντάσεων ανάμεσα στον κόσμο και τους οργανωτές (φιλοπρόοδος).  Ορισμένες άτυχες στιγμές θα μπορούσαν να έχουν αποφεχθεί εάν ορισμένοι απο τους εθελοντές του Φιλοπρόοδου  κρατούσαν χαμηλότερους τόνους και  χωρίς  ύφος. Το οτι αναγνωρίζουν τις αστοχίες και ζητούν συγνώμη απο τους πολίτες, δείχνει φιλότιμο, ανθρωπιά και διάθεση υπέρβασης, στοιχεία που λείπουν πολύ στις μέρες μας. Η ανακοίνωση του Φιλοπρόοδου

O Φιλοπρόοδος μετά και την τελευταία προβολή θερινού σινεμά του Ιούλη, σας ενημερώνει για την καθιερωμένη Αυγουστιάτικη ανάπαυλα, σημειώνοντας ότι το «Μαγαζάκι της προσφοράς» θα συνεχίσει να λειτουργεί από Τετάρτη 19 -8 και κάθε Τετάρτη από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ με το μπαζάρ που συνεχώς εσείς ανανεώνετε στον επάνω όροφο. Ταυτόχρονα θα λειτουργεί και έκθεση αναδρομικής αφίσας που αναφέρεται σε εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο, τουλάχιστον για τα τελευταία 15 χρόνια.

Για τη μουσική εκδήλωση της 20ης Ιουλίου με το Θανάση Παπακωνσταντίνου θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όσες και όσους, άθελά μας, προκαλέσαμε αποκλεισμό, ταλαιπωρία ή και τα δυο. Ζητάμε όμως και την κατανόηση όλων, λαμβανομένων υπ όψιν:

1. Ότι η αυλή στην οποία πραγματοποιούμε τις εκδηλώσεις μας το καλοκαίρι, είναι χώρος δεδομένος, με συγκεκριμένη χωρητικότητα.

2. Του τρόπου λειτουργίας μας με την κάρτα ετήσιας δωρεάς που απαιτεί κάποιο χρόνο για την έκδοσή της.

3. Της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, πέρα από τα αναμενόμενα και της αντικειμενικής αδυναμίας για επανάληψη την επόμενη μέρα.

4. Της καθυστέρησης που προκάλεσε η πρόβα του σχήματος, λόγω πολλών συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Είμαστε ανοιχτοί σε παρατηρήσεις, επισημάνσεις και διορθώσεις από όσους καλοπροαίρετους θέλουν και μπορούν να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Και βέβαια κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτή η προσπάθεια οφείλει να αξιολογείται σαν μια εθελοντική, συλλογική προσπάθεια που κατάφερε να κερδίσει τη στήριξη και την αποδοχή της Κοζανίτικης κοινωνίας.

Σας περιμένουμε ξανά στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων» με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και πρώτη αυτή του ξεχωριστού αφιερώματος στο Σταύρο Ξαρχάκο, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Μέχρι τότε, καλά να περνάτε και καλή αντάμωση.

 

Το Δ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 22:52