Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 04:25

Αυγουστιάτικο φεγγάρι : Eκδηλώσεις για ρομαντικούς στο Aρχαιολογικό μουσείο Αιανής

Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτεβάνου

Την πιο μαγευτική πανσέληνο του χρόνου είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν

το βράδυ του Σαββάτου στο αρχαιολογικό μουσείο Αιανής.
Στη μουσική – εικαστική εκδήλωση με τίτλο «Μουσική και χοροί στο φεγγάρι», οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την παρουσίαση έργων νέων καλλιτεχνών που φιλοτεχνήθηκαν στη διάρκεια του φετινού Εικαστικού Εργαστηρίου (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, 23-29 Ιουλίου 2015), στο οποίο συμμετείχαν οι φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας: Παναγιώτα Καρβουνιάρη, Βαρβάρα Μυστίλογλου, Ελένη Νίσκα, Βασιλική Μπουρμά Καίτη Τουρτούρα και Αργύρης Ρήμος .
Ακόμη στο εργαστήρι συμμετείχαν, ο απόφοιτος του Τ.Ε.Ε.Τ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αποστόλης Καραγιάννης, καθώς και ο ψηφοθέτης Γρηγόρης Τζιαναμπέτης, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της έκθεσης ψηφιδωτού του Νίκου Πιτσαλίδη στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου. Η οποία θα διαρκέσει μέχρι της 31 Αυγούστου.
Στο φως του φεγγαριού, το μουσικό συγκρότημα «Αδιόριστοι» με τους Μάρκο Γκουρτζιούμη, Πασχάλη Γκουρτζιούμη ,Νατάσα Καραγιάννη και Φώτη Νατσιόπουλο, παρουσίασαν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, «φεγγαρόλουστα» κείμενα απήγγειλε ο Λάζαρος Κούτσιανος.
Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε η Εφορεία αρχαιοτήτων Κοζάνης, στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 12:43