Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 17:19

Θετικός ο απολογισμός απο το διήμερο Φεστιβάλ Jazz Κοζάνης

 Μουσικοί απ την Ελλάδα και την Κύπρο μας ταξίδεψαν μουσικά, εκεί όπου η Jazz βρήκε «περάσματα» ανά τον κόσμο.

Την Παρασκευή στο «Agora» και το Σάββατο στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο μουσικοί και φίλοι της Jazz, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Κοζάνη είναι πόλη της Jazz. Χρόνο με το χρόνο, συναυλία με τη συναυλία η σχέση αυτή δυναμώνει. Το 2ο Jazz festival στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Οι TRI-COOL-ORE FEAT. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΙΚΟΣ,
SAKIS ZACHARIADES & SOUNDAYS και το MANOS KOURTIS TRIO «τζάμαραν» αλλά και παρουσίασαν τις δουλειές τους καταχειροκροτούμενοι από το κοινό που βρέθηκε κοντά τους και τις 2 ημέρες του 2ο Jazz festival. Εκτός προγράμματος, αλλά εντός μουσικού πλαισίου οι δικοί μας Γιώτης Κιουρτζόγλου στο μπάσο, Γιώργος Τζούκας στα πλήκτρα και Φώτης Βακουφτσής στα ντραμς «υπέγραψαν» αυτό που είναι γνωστό πανελληνίως. Η Κοζάνη είχε και θα έχει σπουδαίους μουσικούς. Η διοργάνωση ήταν του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων της jazz στην Κοζάνη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 17:22