Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 14:47

ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ''Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους και ενήλικες''

 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σχεδιάζει ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων στο πλαίσιο της ανάδειξης του παιδευτικού αλλά και του κοινωνικού ρόλου του θεάτρου.

Η αναγκαιότητα διαρκούς επιμόρφωσης και διεύρυνσης του κύκλου των «μυημένων», η χρήση των θεατρικών τεχνικών για την ανάπτυξη συναισθηματικών και πνευματικών δεξιοτήτων, η αξιοποίηση έμπειρων καλλιτεχνών, εμψυχωτών και θεατροπαιδαγωγών που ζουν στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας αποτελούν τη βάση για τον σχεδιασμό των εκπαιδευτικών δράσεων.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης διοργανώνει σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ένα εργαστήρι για εφήβους με τελικό στόχο το ανέβασμα του έργου Παραμύθι χωρίς όνομα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας αναλαμβάνει τη διδασκαλία του μουσικού μέρους της παράστασης, στο οποίο θα συμμετέχουν η χορωδία, η ορχήστρα και μουσικά σχήματα του σχολείου.
Κόστος συμμετοχής: 20€ /μήνα
Διδασκαλία-σκηνοθετική καθοδήγηση: Ελένη Δημοπούλου,Μαρία Καβαλιώτη

 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Το εργαστήρι για ενήλικες απευθύνεται σε όσους αγαπούν το θέατρο και θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά του. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει μια δημόσια παρουσίαση-παράσταση που θα συμπυκνώνει τις ανησυχίες, τις μικρές και μεγάλες κατακτήσεις της ομάδας των ανθρώπων που το παρακολούθησαν.
Κόστος συμμετοχής: 20€ /μήνα
Διδάσκει ο Κωνσταντίνος Μπαμπίλας.

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης Τηλ: 24610 24062 - εσωτ.1 - Τασούλα Σιμάρα (ώρες γραφείου)
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Facebook: facebook.com/dipethekozanis
dipethekozanis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 14:57