Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 16:37

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΩΝ

altΣυνταξίδεψαν μελωδικά το μουσικόφιλο κοινό της περιοχής με τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου και του Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας , στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας , που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Πόλης.
Η σύνθεση των ήχων , η προσπάθεια των μουσικών ,
τα ποικίλα μουσικά ρεύματα κάτω από τη μπαγκέτα του Αρχιμουσικού Αργύρη Σαλαγκιώτη και του Μαέστρου Κώστα Καλογήρου ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους , που κατέκλυσαν το χώρο.
 
Στόχος της κοινής αυτής μουσικής συναυλίας ,σύμφωνα με τον πρόεδρο της Φιλαρμονικής του Δήμου Γιάννη Ασπράγκαθο , ήταν η συνύπαρξη δύο σημαντικών μουσικών συνόλων της πόλης για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα .
 
Στη συναυλία συμμετείχαν όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής και των Τροβαδούρων , αποδίδοντας συνθέσεις γνωστών Ελλήνων και ξένων μουσουργών.
Ήταν μία ευχάριστη βραδιά ψυχαγωγίας και σκέψης , που έδωσε στο κοινό τη δυνατότητα να ταξιδέψει μέσα από τη μαγεία της μουσικής και να συναντηθεί με τις μελωδίες των μεγάλων δημιουργών.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 16:45