Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 11:00

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ''ΚΟΣΜΟΘΕΑΤΡΟ'' ΤΟΥ ΝΟΗΣΙΣ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΠΘ

Απο το Κοσμοθέατρο του ΝΟΗΣΙΣΟ Δ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘΣτο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, συναυλία από την Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Στην  διεύθυνση της ορχήστρας ήταν ο Κοζανίτης Δημήτρης Δημόπουλος. Είναι η πρώτη φορά που δίδεται συναυλία στο ''Κοσμοθέατρο'' του ΝΟΗΣΙΣ και περιελάμβανε έργα των Β. Smetana, Α. Dvorak, J. Strauss καθώς και μουσική από τον κινηματογράφο.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΗΣΗΙΣΗ αίθουσα του ''Κοσμοθεάτρου'' ήταν ασφυκτικά γεμάτη ενώ παραβρέθηκαν προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής της τέχνης και των γραμμάτων. Με την συναυλία αυτή, το ΑΠΘ εγκαινιάζει μια νέα περίοδο συνεργασίας με το μουσείο τεχνολογίας, φιλοδοξώντας ότι στο βραχύ μέλλον, τόσο το κέντρο διάδοσης επιστημών όσο και το μουσείο θα περάσει στη δικαιοδοσία του πανεπιστημίου. Τα παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού ήταν μια καλή επιβράβευση τόσο για την πρωτοβουλία της νέας πρυτανικής αρχής υπό τον Γ. Μυλόπουλο οσο και τον Κοζανιτη αρχιμουσικό και διευθυντή της ορχήστρας του ΑΠΘ Δ. Δημόπουλο.  Η είσοδος στη συναυλία ήταν ελεύθερη για το κοινό.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 11:26