Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011 03:46

Gary Moore: Πέθανε ξαφνικά ο μεγάλος κιθαρίστας (vid)

Gary Moore: Πέθανε ξαφνικά ο μεγάλος κιθαρίσταςΟ διάσημος ροκ κιθαρίστας ο Gary Moore βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ισπανίας.Ο Gary Moore έφυγε από τη ζωή στα 58 του χρόνια. Ήταν πρώην μέλος του θρυλικού γκρούπ Thin Lizzy.Ο Adam Parsons, δήλωσε ότι ο Gary Moore πέθανε τις πρωινές ώρες της Κυριακής.Μεγάλο σοκ και αναπάντεχη είδηση για τον χώρο της μουσικής.

Γεννήθηκε στο Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας. Ήταν μόλις 16 ετών, όταν μετακόμισε από την πατρίδα του, το Belfast στο Δουβλίνο, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του. Αρχικά συμμετείχε στο ιρλανδικό συγκρότημα Skid Row, ενώ στη συνέχεια, με τη βοήθεια του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Phil Lynott, έγινε μέλος των Thin Lizzy.

H δουλειά του επηρεάστηκε από τον θρύλους της ροκ μουσικής, όπως ο Elvis Presley and The Beatles αλλά και έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών, τον τον Jimi Hendrix.

Από το 1973 κι έπειτα, ακολούθησε σόλο καριέρα και κατάφερε να ξεχωρίσει και να διαπρέψει στο χώρο της μουσικής, με το ξεχωριστό καλλιτεχνικό του ύφος και την «χρυσή» του πένα.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ,ύστερα από την εξέταση του διάσημου κιθαρίστα της ροκ και μπλουζ μουσικής Gary Moore ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ισπανία όπου περνούσε τις διακοπές του με την φίλη του, ο θάνατός του οφείλεται σε φυσικά αίτια.

Ο τραγουδιστής με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του («Still got the blues», «Loner», «Walking by myself») δεν έφερε κανένα τραύμα στο σώμα του.

Η βρετανική εφημερίδα «Sun», έγραψε σήμερα ότι ο κιθαρίστας έπαθε αναρρόφηση την ώρα που κοιμόταν όντας τελείως μεθυσμένος αφού νωρίτερα είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα σαμπάνιας και μπράντι.

πηγή: madata.gr

Still got the blues

{youtubejw}Xx3yXUunEq8{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011 04:55