Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 14:26

Μάγεψε η Αντριάννα Μπάμπαλη στο Φιλοπρόοοδο

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο ΦιλοπρόοδοΜια όμορφη μουσική βραδιά είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν χθες όσοι βρέθηκαν στο στέκι του Φιλοπρόοδου. Η Ανδριάννα Μπάμπαλη, ο Κώστας Λειβαδάς και ο Γιώργος Ρωμανός ξεδιπλωσαν όλες τις πτυχές των ταλέντων τους και απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού που σιγοτραγουδούσε μαζί τους καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 
Παλιά τραγούδια αγαπημένα αλλά και τραγούδια απο τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές που όπως δήλωσε στο veto91fm ο Κωστας Λειβαδάς "γίνονται ακόμη προσπάθειες να βγουν καλά τραγούδια παρόλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, και είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι αυτά τα τραγούδια να πάρουν τη θέση που τους αξίζει τόσο στη δισκογραφία όσο και στη συνείδηση του κόσμου".

Πλέον τα πράγματα έχουν "αγριέψει" στις σχέσεις δισκογραφικών εταιρειών και καλλιτεχνών, δήλωσε η Ανδριάννα Μπάμπαλη, και σαφώς το να παρουσιαστούν νέες, αξιόλογες, δουλειές είναι πολύ πιο δύσκολο.

Ο συνθέτης και στιχουργός των μεγαλύτερων σύγχρονων εντεχνων τραγουδιών Κώστας Λειβαδάς, η αισθαντική Ανδριάννα Μπάμπαλη που τα τελευταία χρόνια αγαπήθηκε πολύ απο το φιλόμουσο κοινό τόσο για τις ερμηνίες της, όσο και για τη "στάση" της και ο Γιώργος Ρωμανός ένας απο τους σημαντικότερους μουσικούς της χώρας μας βρέθηκαν στην πόλη μας και σίγουρα μας έκαναν να αισθανθούμε ότι καλή μουσική και όμορφα τραγούδια ποτέ δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 14:36