Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Απριλίου 2011 21:58

Η Οrquesta Buena Vista Social Club στην Ελλάδα 4, 6 και 8 Ιουλίου 2011

Η θρυλική Μπάντα απο την Κούβα με όσους εχουν απομείνει εν ζωή
Οι πρεσβευτές της γνήσιας Κουβανέζικης μουσικής έρχονται στην Ελλάδα για τρεις ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο!

Η 14μελής μπάντα, αποτελούμενη από τους Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesús "Aguaje" Ramos, και Manuel Galbán (αρχικά μέλη του σχήματος της Buena Vista Social Club) και μερικούς από τους πιο ταλαντούχους

νέους Κουβανέζους μουσικούς, όπως ο Carlos Calunga και ο Rolando Luna, έxει στο ενεργητικό της τεράστια μουσική παράδοση από κουβανέζικα όργανα αναπαράγοντας με τον καλύτερο τρόπο τους latin ρυθμούς (Son Montunos, Danzon, Cha Cha Cha, Boleros, Cuban Jazz) και την ατμόσφαιρα της Κούβας!

H ιστορία της Buena Vista Social Club προέκυψε σχεδόν τυχαία. Η θρυλική μπάντα ήρθε στο προσκήνιο από την ομώνυμη και πολύ επιτυχημένη ταινία του Wim Venders, αλλά και από την προσωπική ενασχόληση του διάσημου κιθαρίστα Ry Cooder, ο οποίος ταξίδεψε το 1996 στην Κούβα και βρήκε ορισμένους από τους κορυφαίους παραδοσιακούς μουσικούς της Αβάνα.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, ΑΘΗΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τιμή εισιτηρίου Αθήνας: €30 (γενικής εισόδου, ορθίων), 35 (καθήμενοι σε μη αριθμημένη περιοχή), €40 (VIP - περιορισμένες αριθμημένες θέσεις καθήμενων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο του Θεάτρου)

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκης: €30 γενικής εισόδου

Τιμή εισιτηρίου Ηρακλείου, Κρήτης: €30 γενικής εισόδου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Απριλίου 2011 22:04