Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 11:25

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ


FESTIVAL_AFIGISISΤο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αφήγησης και Τεχνών του Λόγου που έχει ως θέμα «Προσφυγιά, Μετανάστευση, Διασπορά» προσφέρει τη δυνατότητα σε ανήσυχα πνεύματα που επιθυμούν να βελτιώσουν την ικανότητα δημόσιας επικοινωνίας τους να εξασκηθούν στην τέχνη του δημόσιου διαλόγου ..

 

μέσα από 2 τρίωρα βιωματικά σεμινάρια ρητορικής και διαβούλευσης τα οποία θα λάβουν χώρα στην Κοζάνη το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, 11 π.μ. – 2 μ.μ. Στο σεμινάριο, που θα συντονίσει ο πολιτικός επιστήμονας και εκπαιδευτής ρητορικής τέχνης Μανώλης Πολυχρονίδης, οι συμμετέχοντες καλούνται να αφήσουν για λίγο τις φυσικές επιφυλάξεις για ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία, δηλαδή τις εύλογες άμυνες που μας προστατεύουν, αλλά και ταυτόχρονα μας περιορίζουν και μας δυσκολεύουν, ώστε να βιώσουν την ανακουφιστική εμπειρία της απροκατάληπτης επικοινωνίας, της δημιουργικής συνέργειας και της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαφωνιών και των αρνητικών συναισθημάτων που νιώθουμε σε αυτές. 

Το κόστος είναι 20€ και για τις δύο μέρες.

Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, βιβλιογραφία και σημειώσεις με προτάσεις εφαρμογών στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ θα αξιοποιηθεί το διαδίκτυο για περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία των συμμετεχόντων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 11:29