Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 22:12

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο των κόσμο ακούστηκαν στην αίθουσα του λαογραφικού μουσείου Κοζάνης (video-photo)

Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτσεβάνου Στην αίθουσα του λαογραφικού μουσείου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερη εκδήλωση Χριστούγεννα στον κόσμο, που

διοργάνωσε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να μπούμε πιο ευχάριστα στο κλίμα των εορτών μέσα από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από διάφορα μέρη του κόσμου και να δούμε μέσα από τα ήθη και έθιμά τους πως βιώνουν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Την παρουσίαση των εθίμων ανέλαβαν οι Δισερή Σοφία,Μακρή Αναστασία, Στυλίδη Μαριάννα και η Χατζηκώστα Χρύσα , ενώ με την εκπληκτική φωνή της υψίφωνου Άννα Παπαδοπούλου και την βοήθεια του Γιώργου Δίκου στο πιάνο ταξιδέψαμε όλοι μαζί σε γνωστά και άγνωστα τραγούδια των Χριστουγέννων από όλο τον κόσμο.
Στα ΜΜΕ της περιοχής η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ελένη Τασοπούλου «σήμερα είμαστε εδώ για να απολαύσουμε μια εκδήλωση την οποία διοργανώνει το Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Το Λαϊκό πανεπιστήμιο ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του δήμου για συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , θα μας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με ήθη και έθιμα Χριστουγέννων. Επίσης μουσικοί της πόλης μας θα διανθίσουν την εκδήλωση ταξιδεύοντας μας με τον δικό τους τρόπο. »
Η πρόεδρος του Λαϊκού πανεπιστημίου Κοζάνης Όλγα Κούρτογλου ανέφερε πως πρόκειται για μια εκδήλωση που θα δείξει πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στην Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία και φυσικά στις χριστιανικές χώρες.
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του δήμου Κοζάνης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 22:23

Πολυμέσα