Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 18:45

Γέμισε ανθρωπιά και αλληλεγγύη η αίθουσα τέχνης με την συναυλία για την στήριξη του συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης (φωτο)

Μεγάλη συναυλία για τη στήριξη του συσσιτίου απόρων του Δήμου Κοζάνης- Συγκεντρώθηκαν δεκάδες κουτιά με τρόφιμα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ, στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο,

Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, η συναυλία αλληλεγγύης για τη στήριξη του συσσιτίου απόρων του Δήμου Κοζάνης, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης.

Συγκεντρώθηκαν δεκάδες κουτιά με τρόφιμα μακράς διαρκείας, που θα αξιοποιηθούν από το Συσσίτιο απόρων του Δήμου.

Στη συναυλία απηύθυνε χαιρετισμό η Καλλιόπη Βέττα, που λόγοι υγείας δεν της επέτρεψαν να τραγουδήσει, όπως ήταν προγραμματισμένο.

«Είμαι συγκινημένη , που βρίσκομαι για ακόμη μια φορά στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. Πάντα χαίρομαι όταν ανταμώνω με τους συγχωριανούς μου και τους ανθρώπους, που γνωρίζω από την παιδική ηλικία. Και είμαι διπλά χαρούμενη, που βρίσκομαι εδώ για να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για του άπορους. Ο σκοπός είναι ιερός, επιτακτικός και για αυτό δέχτηκα με χαρά να είμαι εδώ. Η αλληλεγγύη είναι η ύψιστη προσφορά» δήλωσε.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι  Βαγγέλης Βέττας, η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου, η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλώνια» και η Χορωδία Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Ν. Χαραυγής, στις φωνές  η Νατάσα Κεχαγιά και η Εύη Βέττα και στα κρουστά η Βάσω Βακουφτσή, με την ενορχήστρωση του Γιώργου Τζούκα.

«Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική γιατί αυτό σημαίνει πολλαπλή βοήθεια στη στήριξη των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη. Είναι μια προσπάθεια, που τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Γκούμας και το μέλος του Δ.Σ. Βάσω Βακουφτσή, ήταν η ψυχή της. Θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μας, να στηρίξουν αυτές τις προσπάθειες, όχι μόνο αυτές τις μέρες αλλά καθημερινά γιατί σε αυτή την κρίση δεν πρέπει να μείνει κανένας μόνος του», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανώλης Κουτσοσίμος.

Ο αντιπρόεδρος Βασίλης Γκούμας από την πλευρά του υπογράμμισε πως «είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η Καλλιόπη Βέττα. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Ευχαριστούμε το Γιώργο Τζούκα, το Βαγγέλη Βέττα και τις τρεις χορωδίες , στις φωνές τη Νατάσα Κεχαγιά και την Εύη Βέττα και τη Βάσω Βακουφτσή στα κρουστά. Είναι επιτακτική η ανάγκη για στήριξη στις μέρες, που περνάμε, καθώς αυξάνονται καθημερινά οι ανάγκες του συσσιτίου απόρων».

«Είμαστε όλοι σήμερα εδώ για να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους, που έχουν την ανάγκη μας. Σήμερα είναι αυτοί, αύριο εμείς, οι γείτονες μας, τα παιδιά μας. Έχουμε χρέος να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του στην κρίση» υπογράμμισε η Βάσω Βακουφτσή, μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς          

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 18:53