Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 14:15

Εμφάνιση κωδωνοφόρων τμημάτων στην βραδιά χάλκινων από Pernik Βουλγαρίας και Prilep ΠΓΔΜ(photo-video)

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στα χάλκινα και ξεκίνησε με την παρέλαση των καρναβαλιστών στον κεντρικό πεζόδρομο και τους κάθετους άξονες με επικεφαλής

πολυάριθμων τοπικών ομάδων χάλκινων πνευστών.
Ακολουθούσαν τα δύο φιλοξενούμενα τμήματα κωδωνοφόρων και μεταμφιεσμένων από την Βουλγαρία Pernik και Prilep από Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας.
Το δρώμενο κορυφώθηκε στην κεντρική πλατεία παρουσιάζοντας οι ομάδες τα δρώμενα της περιοχής τους , ενώ τη σκυτάλη ανέλαβαν οι τοπικές ορχήστρες και μέλη της 'Πανδώρας ' που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους και άρχισε ο χορός.
Η πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φανή Φτάκα ανέφερε πως το καρναβάλι είναι πολύ σημαντικό «διότι φιλοξενεί ομάδες αντίστοιχες από Κροατία, από όλα τα Βαλκάνια και μάλιστα έρχονται πολλές αντιπροσωπίες από την ΕΕ. Θα παρακολουθήσουμε ένα δρώμενο του συγκεκριμένου καρναβαλιού και στη συνέχεια θα δούμε από την πόλη της Βουλγαρίας που θα μας δώσει τη δική της τοπική εικόνα» .
Η πρόεδρος ευχαρίστησε τις τοπικές ορχήστρες και τη φιλαρμονική για τη συμμετοχή τους.
Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 14:31

Πολυμέσα