Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 08:52

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η τελευταία για τη φετινή χρονιά συναυλία, που παρουσίασε η συμφωνική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, το βράδυ της Kυριακής 28 Mαρτίου 2010, στην Αίθουσα Tέχνης του Δήμου Kοζάνης. Πλήθος κόσμου απόλαυσε το κονσέρτο που περιελάμβανε σπουδαία έργα του κλασικού  ορχηστρικού ρεπερτορίου. Το πρόγραμμα  ξεκίνησε με μια συμφωνία του Nicola Calandro, και συνέχισε με το συμφωνικό ποίημα «Danse Macabre»  του  Camille Saint-Säens.

Σόλο στο βιολί ήταν  τελειόφοιτος μαθητής του ωδείου Θανάσης Παπαδημόπουλος. Εν συνεχεία ακούστηκε το Βαλς από την σουίτα «Kαρυοθραύστης» του P. I. Tchaikovsky, και η 1η σουίτα του  G. Bizet με τον τίτλο «Arlésienne» . Το πρόγραμμα έκλεισε με το  1o march από το «Pomp and Circumstance»  του E. Elgar. Την ορχήστρα διηύθυνε η κ.  Mαρία Kαραγιάννη.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, κ. Βαγγέλης Καραπάτσιος, μίλησε για την «εξαίρετη δουλειά που γίνεται στο Δ.Ω.Κ., τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Απόδειξη αυτών η σημερινή μεγάλη συναυλία».
Το κονσέρτο παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ο πρώην Δήμαρχος και νυν βουλευτής, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο πρώην Βουλευτής του νομού, Ρούλης Κοκελίδης και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι του Ά και ΄Β βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 08:57