Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 12:20

Εξαιρετικό το αφιέρωμα στο Γ. Μουζάκη 'Δεν πάω σπίτι μου απόψε' στην κατάμεστη αυλή του ΔΩΚ (video-photo)

Μουσικές στιγμές από το θέατρο και την επιθεώρηση του Γιώργου Μουζάκη περιλάμβανε το αφιέρωμα που παρακολούθησαν όσοι παρευρέθηκαν στον αυλικό χώρο

του δημοτικού ωδείου Κοζάνης , το βράδυ τη Πέμπτης.

Η παράσταση με τίτλο 'Δεν πάω σπίτι μου απόψε', μάγεψε το φιλόμουσο κοινό της πόλης, με ένα εξαίρετο ρεπερτόριο όπως 'Η Σκλάβα', 'Σ' αγαπώ σε όλες τις γλώσσες', 'Θέλω να χορεύω', 'Μάμπο μπραζιλέρο', 'Βίρα τις άγκυρες' 'Θέλω κοντά σου να μείνω' 'Το ταγκό της Αθήνας' 'Καλώς όρισες έρωτα' κ.ά.

Ο διευθυντής του ΔΩΚ Γιώργος Τζούκας «επίλογος της φετινής χρονιάς για το δημοτικό ωδείο της πόλης και για αυτήν τη μέρα έχουμε ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον τρομπετίστα και συνθέτη του 20 αιώνα Γιώργο Μουζάκη», ενώ η Άννα Παπαδοπούλου καθηγήτρια της τάξης μονωδίας ευχαρίστησε τον αρχιμουσικό της 'Πανδώρας' Π. Καραχάλιο τόσο για την σύνθεση κομματιών όσο και για την συμμετοχή μαθητών του στην συναυλία.

Από την τάξη μονωδίας τραγούδησαν Ηλίας Ελευθεριάδης, Δημήτρης Καρατζάς, Χρυσοβαλάντης Κάστιας, Αναστασία Κολάση, Αγάπη Παλατίου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαρία Παπαδοπούλου, Νάντια Παυλίδου, Θάνος Τσαμπερτίδης, Ευγενία Χαριτίδου και Δανάη Χατζηπαναγή.

Έπαιξαν οι μαθητές της 'Πανδώρας' Κλαρινέτο Γιώργος Καραγκούνης, Θοδωρής Παπαβασιλείου και Δημήτρης Λαδόπουλος. Τρομπέτα Θανάσης Κυριαζόγλου και Θανάσης Χρόνης. Σαξόφωνο Θάνος Τσακιλτζίδης και κρουστά Χρήστος Φωτιάδης.

Μαθητές του ωδείου έπαιξαν Φλάουτο Χριστίνα Τοπάλογλου, Κατερίνα Χατζημπούγια Τούμπα μπάσο Κώστας Καλαιτζίδης, Ηλ. Μπάσο Βαγγέλης Βητόπουλος, πιάνο Αντιγόνη Ντουιοπούλου. Στο μπαλέτο η Αντιγόνη Συλλίρη και σαξόφωνο (φιλική συμμετοχή) ο Μιχαήλ Κόγκας.

Η βραδιά έκλεισε με το τραγούδι 'Η παλιοπαρέα' πυροτεχνήματα και τις ευχές του κόσμου σε όλους τους συμμετέχοντες.

ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 12:35

Πολυμέσα